Jump to content

Welcome to RedzMax Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

RedzMax: Anunţuri oficiale

ANUNȚ FORUM: RedzMax recomandă cu căldură RedzDesign.com!
ANUNȚ RPG: Bunurile dobândite pe data de 06/01/16 au fost șterse. Pentru recuperare postați la Asistență.

johnny_computers

johnny_computers

Member Since 30 Mar 2013
Offline Last Active May 04 2013 01:09 AM
-----

Multifunctional Samsung SCX 4623 resoftata 44.296 pagini imprimate si merge...

04 May 2013 - 01:12 AM

SCX 4623 Este unul dintre multifunctionalele Samsung testate de mine , numarata printre modelele reusite , de invidiat pentru performanta de care da dovada.
Din nefericire nu se mai fabrica, doar ce a ramas prin magazine deoarece cei de la Samsung si-au dat seama ca sunt echipamente ”prea bune” (all in one) la un pret "prea bun" mai ales ca au si ADF (Dispozitiv care preia automat documentele originale, unul câte unul, din teanc, şi le transferă unui scaner integrat în ADF în vederea multiplicării, trimiterii prin fax sau stocării într-un format electronic).
Acest model a fost schimbat de Samsung cu SCX 3405F care are aceleasi functii (Copiere, Imprimare, Fax, Scanare) si aproximativ aceleasi caracteristici


Cand am achizitionat acest model , am imprimat maxim pentru a-l testa si pentru mine a trecut testul , acum am peste 44.296 de pagini imprimate cu ea (dovada aici http://img16.imagesh...mprimatecus.jpg) si merge fara probleme.

Dupa aproximativ 20.000 de pagini am schimbat doar cilindrul fotosensibil(deja ma intrebam cat mai functioneaza) . Se gaseste spre vanzare online la un pret acceptabil pentru a nu plati un cartus nou care e piperat la pret . Atasez un video in care se poate observa inlocuirea cilindrului fotosensibil.http://www.youtube.com/watch?v=l1rqPU9IV1k&feature=player_embedded ]

Pentru a reusi performanta aceasta de peste 40.000 de pagini a fost necesara resoftarea imprimantei cu un program de resoftare generat dupa seriile imprimantei si versiunea de firmware(aflate in raportul configuration)

Procedura de resoftare dureaza 5 minute , poate fi efectuata de catre oricine acasa si vă scapa pentru totdeauna de costul nesuferit al cipurilor , contoarele imprimantei fiind resetate dupa fiecare pornire/oprire la 100%.

In privinta reincarcarii cartusului, nu e prea complicat deoarece are doar un simplu capac pe unde se toarna toner . Pentru cei care vor sa reincarce acasa atasez aici un video care explica aceasta http://www.youtube.com/watch?v=-e84dk7HpEc
(cu putina grija la cilindru fotosensibil pentru a nu fi zgariat)

1 kg de toner gasiti pe net la 86RON* , va ajunge pentru aproximativ 15-25000 pagini (in functie de suprafata de acoperire)

Este recomandat ca resoftarea sa se efectueze inainte de terminarea tonerului deoarece pentru generarea programului de resoftare este necesara imprimarea paginii Report Configuration unde apare serial number(SN) , versiunea firmware (firmware version) si seria crum

Pentru mai multe informatii despre imprimarea rapoartelor, reincarcare cartuse, achizitionare toner ,resoftare SCX 4623 si alte modele Samsung scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibil :
[email protected]Posted Image

Imprimanta laser Samsung ML 2160/2165 Economica in urma resoftarii

08 April 2013 - 08:35 PM

Prea putine forumuri discuta despre acest model de imprimanta laser mono desi din cate am observat majoritatea site-urilor care se ocupa cu vanzari online il mentin in top ”cel mai vandut” produs din categoria imprimante laser alb-negru.

Cei de la Samsung o prezinta ca ”Cea mai simplă, mai mică şi mai convenabilă imprimantă laser mono” si au dreptate din plin deoarece 33cm x 22cm si inaltime 17cm îsi gaseste imediat loc sub masa sau pe birou. Pentru ceea ce poate face si mai ales pentru viteza ei de imprimare eu zic ca isi merita toti banii.

Tot cei de la Samsung vin cu descrierea imprimantei ca fiind una cu ”imprimare rapida si simpla completată de mari economii” .

Doar ca aici ne lovim de o problema care ne afecteaza direct.
Cartusul cu care vine imprimanta este un cartus demo, incarcat doar 20-50% dar ajunge oneori pana la 700 pagini imprimate.Cu un catus nou se pot imprima pana la 1500 pagini dar costa mai mult decat toata imprimanta .
Nu e de speriat deoarece se poate reincarca. Cu putina grija poate oricine sa o faca. Eu o reincarc acasa si imi reduc costurile la 5-10 ron /reincarcare. Odata incarcat cartusul poate imprima aproximativ 1500 pagini.

Un video care explica pas cu pas reincarcarea cartusului http://www.youtube.com/watch?v=yfH34G1vmsc
Cu atentie la cilindrul fotosensibil pentru a nu fi zgariat se descurcă oricine.

O alta problema de care ne lovim dupa reincarcare este cea a cipului care pentru fiecare reincarcare aduce din nou costuri nedorite.
O solutie pentru a scapa pentru totdeauna de cipuri este âRESOFTAREA ,

Procedura de resoftare dureaza 5 minute poate fi efectuata de catre oricine acasa deoarece nu necesita cunostinte avansate in domeniu si vă scapa pentru totdeauna de costul nesuferit al cipuri(va fi scos afara sau apoerit lor , contoarele imprimantei fiind resetate dupa fiecare pornire/oprire la 100%.
După resoftare se pot folosi atat cartuse originale cat si cartuse compatibile deoarece nu va mai fi nevoie de cip , acesta find acoperit cu banda sau scos afara
Odata resoftat multifunctionalul devine o adevarata masina de tiparit la costuri aproape nule. Calculu e simplu (1kg toner 86ron* : 15000pagini =0,00573, asta inseamna cu 1 RON imprimam 174 pagini si asta calculat la minimul de 15.000 de pagini.

Este neaparat ca resoftarea sa se efectueze inainte de terminarea tonerului deoarece pentru generarea programului de resoftare este necesara imprimarea a 2 pagini care contin seria imprimantei(SN), versiunea firmware si numar crum. Fara aceste informatii nu se poate genera programul de resoftare.

Pentru mai multe informatii despre imprimarea rapoartelor, reincarcarea cartuselor, achizitionare toner , resoftare ML2160 2165 si alte modele Samsung scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibil :
[email protected]


Posted Image
Posted Image
Posted Image

http://img690.images...76/ml21651.jpg

Samsung SCX 3400 SCX 3405 + resoftare combinatia perfecta pentru imprimare ieftina

30 March 2013 - 01:58 AM

Fiindca se vorbeste de periferice pe aici ma gandeam ca ar fi de folos si pentru alti colegi din acest forum, detinatori sau cei care doresc sa achizitioneze acest model , sa adaug niste informatii pentru multifunctionalele SCX seria 34xx (3400, 3405 F/W/FW)

La ora actuala scx 3405 este cel mai vândul multifunctional. Un model cu viteza mare de printare, perfect pentru birou sau acasa.
Modelul Scx 3405F vine dotat cu scaner si fax + ADF(Dispozitiv care preia automat documentele originale, unul câte unul, din teanc, şi le transferă unui scaner integrat în vederea multiplicării, trimiterii prin fax sau stocării într-un format electronic) ceea ce acopera eficient necesitatile unei imprimari sau xeroxari rapide .

Imprimanta vine din magazin cu un cartus demo incarcat ~20-40% cu care se pot tiparii ~300-500 pagini
Un cartus original ajunge pentru aprox 1500 pagini dar este destul de scump (220-270ron) . Partea cea mai buna e ca se poate reincarca.

Metoda de reincarcare nu este una complicata.Cu putina atentie la cilindrul fotosenibil pentru a nu fi atins sau zgariat in timpul reincarcarii se descurca oricine.
Atasez link catre video in care este efectuat reincarcarea cartusului MLT D101 http://www.youtube.com/watch?v=yfH34G1vmsc
O alta problema de care ne lovim dupa reincarcare este cea a cipului care aduce din nou costuri nedorite.
Pentru a scapa de costul cipurilor imprimare la costuri foarte reduse , aproape nule, se recomanda
Pentru imprimare la costuri aproape nule , fara
RESOFTAREA

Aproape nule, deoarece dupa resoftare va trebui doar sa reincarcati cu toner (praf) .
1 kg de toner gasiti pe net la 86RON* ajunge pentru imprimarea 15-25.000 pagini
1kg toner 86ron : 15000pagini =0,00573,
tradus romaneste cu 1 RON imprimam ~174 pagini si asta calculat la minimul de 15.000 de pagini

Procedura de resoftare dureaza 5 minute poate fi efectuata de catre oricine acasa deoarece nu necesita cunostinte avansate in domeniu si vă scapa pentru totdeauna de costul nesuferit al cipurilor , contoarele imprimantei fiind resetate dupa fiecare pornire/oprire la 100%.

Este necesar ca resoftarea sa se efectueze inainte de terminarea tonerului deoarece pentru generarea programului de resoftare este necesara imprimarea a 2 pagini care contin seria imprimantei(SN), versiunea firmware si numar crum. Fara aceste informatii nu se poate genera programul de resoftare.

Pentru mai multe informatii despre imprimarea rapoartelor, reincarcare cartuse, achizitionare toner ,resoftare SCX 3400 3405 F/W/FW si alte modele Samsung scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibi [email protected]

Posted ImagePosted Image